Anita Günstige Fußballtrikots AustinDi

Anita Günstige Fußballtrikots AustinDi

Bayern München trikots kinder


Ivan Dzoni scorede det første mål for Tampines Rovers på fredag ​​aften.
Tampines Rovers hentede deres første point i 2017 S.League sæsonen fredag ​​aften efter mål af Ivan Dzoni og Khairul Amri overleveret dem en 2-1 sejr over Hougang United på Great Street Stadium.
Bare fem dage efter at have savnet en afgørende straf i deres sæsonåbner viste Dzoni nerver af stål for at åbne scoringen for Stags fra stedet i første halvdel.
Amri tilføjede derefter et sekund kort efter timemærket for at forsegle sejren, selvom Hougang formåede et trøstmål i skades tid, takket være en Fumiya Kogure-straff.
Resultatet ser Tampines få din liga 2-1 forsvarer mestere Albirex Niigata sidste søndag i Community Shield, og de var bestemt god værdi for sejren.
Viser god energi fra åbningsfløjten, de havde deres første observation på mål i det 15. minut, da Fahrudin Mustafic sendte et gratis hovedstød over fra et hjørne, før Amri blæste fra Schalke 04n trikots kinder målet tre minutter senere fra umarkeret inde i området.
Cheetaherne truede i deres fremadrettede, men to rettidige indgreb fra Izwan Mahbud kort før halv time-marken viste sig at være vendepunktet for spillet.
For det første reagerede han godt for at holde et lavt skud fra Kogure i hans nærmeste post, før han fulgte op på et punkt-blindt udvalg fra Atsushi Shirota, der var bestemt til netop aftenen.
Straks væk bragte Tampines bolden frem og efter at have haft en tidligere strafangering nedfaldt det godt, at Amri gjorde det godt at jage den løse bold og trække en fejl fra Zulfahmi Arifin inde i feltet.
På trods af at han ikke havde konverteret fra stedet i sin sidste tur, nægtede Dzoni at blive afskediget og afkølet afkølet ned for at åbne sin Stags konto.
Tampines fortsatte med at se de bedre af de to hold efter pausen, og i det 61. minut fordoblede de deres fører.
Selvom hans oprindelige hoved blev reddet af Khairulhin Khalid, forblev Amri opmærksom, og da Mustafis opfølgningsindsats blev afbøjet til sin vej, gjorde Singapore International ikke fejl fra to værfter.
På nuværende tidspunkt var Tampines stærkt i Frankreichn trikots kinder kontrol med procedurer, og de havde bolden på bagsiden af ​​nettet i det 72. minut, da Ryutaro Megumi afsluttede et lavt kryds ved Amri, kun for strejken, der blev slået af offside-flag.
Lige da det så ud som om Stags ville fortsætte med at sikre en behagelig sejr, blev Hougang afleveret en livslinje i sidste øjeblik, da Iqbal Hussain erstattede sin vej ned til venstre, inden han blev fældet inde i området.
Kogure trak sig op på stedet og gjorde ikke fejl ved at sende sin straffe forbi Izwan i nederste hjørne, selvom det viste sig at være for lidt for sent, da deres modstandere formåede at holde ud for maksimale point.TanjaAlle billige fotballdrakter WillisFla
AdeleCapp billige fotballdrakter MamieHigh
VenettaZe fußballtrikots MerryHemp
http://wiredmonkeys.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=375080 AbdulSant RobtLight
LaurenceB Fodboldtrøjer MaddisonY
ElouiseRr billige fotballdrakter Cheriquoi

Website URL: E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.