Michale Fodboldtrøjer Augusta

Michale Fodboldtrøjer Augusta

Fodboldtrøjer


Veteran Michael Owen mener, at dommeren Anthony Taylor fejlagtigt har givet et rødt kort til Newcastle United-spilleren Fabricio Coloccini i Premier League-kampen, der bragte Liverpool mod Newcastle i weekenden. I spillet havde The Magpies førsteklasses først takket være Yohan Cabayes mål i 43 minutter før lignet af et smukt mål Luis Suarez.
Det kontroversielle røde kort for Coloccini fandt sted i det 84. minut, da han forsøgte at stoppe Suarez bevægelse ved fodboldtrøjer at løfte hans hæle for højt, som da blev anset for farligt af dommeren. I reruns ser den argentinske spiller sin fod ganske højt op på trods af The Kontakter der forekommer minimalistisk.
Owen sats Coluccini havde forsøgt at undgå kontakt og fortjente ikke et rødt kort. Han burde ikke få en straf, Coloccini rørte ikke Suarez, og hvis nogen siger, at lovovertrædelsen var bevidst, er latterlig, sagde Owen som citeret af Soccerway mandag.
Lad mig forklare, Coloccini sparkede bolden tusind gange om dagen og aldrig savnet det samme, vil fodboldtrøjer gøre hvis det er intimt at ramme modstanderens fod, det vil ikke blive savnet, forklarede han den tidligere spiller, der havde costumed Liverpool og Newcastle Forenet.
Han tog sit ben i sidste øjeblik, før han rørte ved det. Rødt kort fortjener ikke at blive vist til ham, dækker Owen nu til Stoke City.Margherit billiga fotbollströjor Christope
KalaJowet Billige Fodboldtrøjer Børn KristiePr
RockyZoll fotballdrakter SarahStep
ErnieBrun fotballdrakter GinaNgabi
LesleeYml fotbollströjor barn FSDGeorge
TimothyWa fotbollströjor barn LatriceLo

Website URL: E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.